Nu är jag ÄNTLIGEN klar med alla städningar och rensningar och fan och hans moster! Jisses vad det har tagit tid! Men allt är klart nu. Det är riktigt rent och fint hemma och jag funderar på om jag skulle få lägenheten såld om jag kontaktade en riktigt bra mäklare! Sen kom jag ju på att lägenheten är en hyresrätt haha! Men något jag önskar är att de gör om byggnaden till bostadsrätter så att jag kan köpa den för ett riktigt kanonpris och börja renovera den. Sen sälja den till ett riktigt KANONPRIS!

ombildning

Det skulle vara toppen. Drömma kan man alltid göra i alla fall! Men tänk att köpa en lägenhet för typ 200 000 och sen sälja den för 2 mille. Vilken storvinst man skulle göra då! Fast… Vinstskatten skulle väl plocka varenda krona man lyckats tjäna va? Jag vet inte riktigt hur det funkar med skatter och sånt men jag tror man får pröjsa en ganska stor summa pengar.Eller?

Aja jag har i alla fall tryckt in precis varenda pryl jag hade över i förrådet jag hyrde. När jag var där såg jag en annan avdelning för flaskor och när jag frågade vad det var sa dom att man kunde förvara vinet säkert där. ”Förvara vinet säkert?” undrade jag ju då direkt. Då berättade dom att dom hade vinförråd för de som ville typ lagra sitt vin fast inte hade möjligheter hemma. Det är ju skitcoolt ju! Det visste jag inte att det fanns. Men man lär sig tydligen något varje dag. Jag har bara sett såna vinkällare på film! Fast jag tänkte mig vinkällaren typ såhär:

vinkällare

Men så var det ju inte i verkligheten haha! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *