somma

Hej alla älsklingar!

Hur mår ni en dag som den här? Jag ligger fortfarande i sängen och läser tidningar och dricker kaffe. Ni vet en sån sak som bara gör när man har semester. Gårdagen var helt otroligt mysig, så jag behåller den känslan så länge som det bara går. Solen sken, vi hade bestämt oss för att åka söderut till en badplats som jag klart inte minns namnet på. Men i vilket fall som helst så packade vi med oss grill, mat, filtar och kuddar, musik och vin. Det blev en sen kväll men en otroligt härlig sådan! Känner mig lite sådär lagom solbränd och huvudet värker inte alls trots att jag drack fyra glas vin igår. Underbart, var det verkligen. Planerna idag är inte värre dem, det ska först bli en lång promenad med Elina och sedan ska vi möta upp resten av gänget och bestämma hur kvällen ska se ut! Jag kan sätta pengar på att dagens aktiviteter kommer bli minst lika härliga!

Jag hoppas ni också njuter, även om det är så att ni är tillbaka på jobbet igen! Njut ändå! ♥︎

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *