Apropå att vara utomlands finns det en sak jag alltid saknar när jag är ute och reser, nämligen snus. Sverige är det enda landet i världen som verkligen förstår oss snusare. Maldiverna är underbart och det mesta går att hitta där, som fantastisk mat, härliga djungelcocktails och gyllene stränder, men det går inte att köpa prillor någonstans. Jag tvivlar på att de ens vet vad det är. Jag har rest till många platser och gjort misstaget att inte ta med snus hemifrån, men nu har jag lärt mig. På den här semestern hade jag verkligen bunkrat upp och det gick ingen nöd på mig. Folk säger att jag snusar för mycket och att det är ohälsosamt, men allvarligt talat så bryr jag mig inte. Livet blir så fruktansvärt tråkigt om man alltid kör renlevnadsstilen och avstår från alla laster. Om jag fick en miljon, som i Mannen som slutade röka, skulle jag möjligen överväga att ge upp snuset. Men med tanke på hur mycket Gösta Ekman fick kämpa för att sluta i den filmen så kanske det inte ens är värt en mille. Lika bra att ha lite roligt och göra det man känner för medan man fortfarande är ung, eller vad säger ni …

Svenskt snus Onico

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *