Hej allesammans!

Nu helt plötsligt så är det dagen innan julafton! Hur galet är inte det? Känns som tiden verkligen rusat, när man liksom har haft så himla mycket att göra. Men jag tror att jag har fått allting som jag skulle gjort, ändå. I kväll ska jag hem till mamma och hjälpa henne med julskinkan. Sen är det ju uppesittarkväll som står på schemat. Dricka glögg, skriva rim och kolla på bingolotto. Vad mer kan man egentligen begära av livet? ♥︎god

Igår fick jag reda på att min bror har lite trubbel med ekonomin. Han hade lånat pengar på ett företag som jag faktiskt inte har hört talas om men tydligen erbjuder bra snabblån. Men man oroar ju sig så klart. Jag tror jag får gå in och läsa på om dem och se så att han inte blir lurad på något sätt. Visserligen hade han ju aldrig satt sig i den situationen, men ändå. En syster slutar aldrig oroa sig. Haha, eller var det en mamma? Hoppas i vilket fall som helst att ni får en underbar dag i morgon och njut i kväll med! Puss och god jul! ♥︎ 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *