second

Wuuuu jag har bokat en ny dejt med Emil. Vi ska ses på torsdag eftermiddag. Hoppas verkligen det blir fint väder så att man kan vara lite snygg. Det är det som är så bra när man träffar någon på vintern för då blir man ju liksom bara snyggare och snyggare tycker jag. Man är på topp i augusti och då har relationen redan gått så långt att det gör inget om man blir fulare och fulare sen, haha! 😀

Jag föreslog först att vi kunde ses imorgon men han kunde inte. Så jag ska möta Lova då. Tror jag i alla fall, det var lite oklart, hon var upptagen med massa jobb. De har tydligen likviditetsproblem och tydligen är det folk som inte betalar sina fakturor i tid. Och det är såklart hon som måste lösa detta då hon jobbar på ekonomiavdelningen, med just de frågorna. Tidigare har hon varit i kontakt med Gothia Finans men hon sa att det verkar som att de stängt ner och sen hittade hon ett ställe som heter Arvato, som hon kontaktade. Sedan visade det sig att Arvato är Gothia Finans. Haha, lustigt! Så kan det gå när man inte kollar ordentligt! 😛

Annars har jag faktiskt ingenting mer planerat den här veckan. Helgen blir lugn för jag jobbar hela helgen. Känns okej ändå tycker jag. Får sova ut både imorgon och på torsdag så det är sköönt! Älskar att ha två dagars ledigt bredvid varandra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *