star

Hej alla finisar!

Vilken mysig förmiddag jag har haft idag! Efter frukost så gick jag och Isabell och fikade i nästan tre timmar. Jag älskar verkligen att fika, sitta och äta mumsiga onyttiga saker och dricka underbart kaffe och babbla i timmar. Jag var även tvungen att hjälpa henne att skicka din låneansökan till hennes nya cykel. Eftersom det var samma som Elsa tog så kunde jag ju lite om det. Men det gick ju himla snabbt, så mestadels av förmiddagen spenderades med mys och lite skvaller. Det blir ju lätt så, att man pratar ut om saker när man sitter med en av sina bästa vänner. Nu på eftermiddagen ska jag först ligga lite i koma efter allt socker jag har fått i mig, sen ska jag försöka ta mig till gymmet för att inte ha dåligt samvete för den här onyttiga dagen. Hur spenderar ni den här härliga måndagen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *