Hej alla vänner!

Hur har ni det i vårvädret? Åh, vad det spritter i hela min kropp alltså! Det är ju något med när hela världen vaknar igen som får alla ens celler att dansa glädjedans i kroppen! Jag längtar som en galning tills man faktiskt kan lägga av jackan och gå ut barbent, just nu börjar man ju återigen minnas att man faktiskt kan det här i Sverige. Man kommer ju kunna gå med shorts eller klänning, man kommer kunna gå i sandaler! Underbart!

Något jag har blivit helt besatt av de senaste dagarna är glass. Just glass i våfflor som man kan köpa typ fyra kulor av så smakerna blandas sådär underbart konstigt. Jag tror bestämt att jag faktiskt måste lyda mina cravings och köpa en megastor glass redan idag. En så stor glass som får mig att tröttna lite, under tiden som jag äter den. Haha! Har ni några riktiga sommar-cravings ännu? ♥︎

glass

5 comments on “Ge mig sommar!”

  1. Åh ja, är så glad över vårvädret, även om det är lite instabilt ännu. Längtar såå mycket till sommaren med bad och sol och glass och picknick! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *