Alla som har en bil är någon gång beroende av att snabbt hitta bildelar. Det är nämligen så att bilar alltid lyckas gå sönder i obekväma sammanhang, trots att det är så att det idag är betydligt svårare att laga dem än det var tidigare.

För en månad sedan inträffade en situation som var enormt stressande. Jag skulle nämligen skjutsa min flickvän till Arlanda eftersom hon skulle åka och hälsa på sina föräldrar som bor uppe i Umeå. Vi var redan sena, men då vi satte oss i bilen så vägrade den starta. Jag insåg snabbt att det måste vara något fel med tändningen och jag skyndade mig över till grannen för att fråga om han möjligen hade ett tändstift. Det visade det sig att han hade och han berättade också att han hade börjat beställa bildelar från en billig sajt på nätet. Jag öppnade motorhuven och bytte ut det trasiga tändstiftet, och du kan ju bara tänka dig lyckan då bilen startade. Min flickvän hann precis i tid till flyget. Det var verkligen fantastiskt för alla inblandade. Särskilt hennes föräldrar som hade blivit orolig om hon missat flyget.

Så, i framtiden, inför liknande händelser har jag nu beställt hem lite bildelar som jag är säker på att jag kommer att få nytta av.

DownloadedFile-91

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *