Hej allihopa!

Emma heter jag och är 20 år gammal. Jag bor i utkanten av Stockholm, för att vara exakt så bor jag i Hägersten. Okej det kanske inte är utkanten men det känns väldigt off ibland. Jag jobbar mitt inne i Stockholm Stad på en skoaffär. Det var väldigt naturligt för mig att söka mig till ett jobb som innebär skor eftersom att jag ÄLSKAR skor. Älskar att matcha olika kläder till olika skor och ta fram nya olika stilar. Okej jag tror jag har made my point, jag älskar mode också.

Jag tror att meningen med livet är kärleken. Det behöver inte vara kärleken till en (för i mitt fall) kille utan kärleken till allt. Kärleken till livet, kärleken till sina vänner, kärleken till familjen, kärleken till de olika ögonblicken livet bjuder på. Ja ni förstår vad jag menar.

För att fånga alla dessa ögonblick började jag fotografera för ett par år sen. Inget märkvärdigt egentligen, jag är verkligen inget proffs men jag tycker att det är kul och viktigt att kunna spara tillfällen. Det gör mig glad att se på kort från lyckliga stunder.

Den här bloggen kommer alltså att handla om mig. (Nehe vad ovanligt, det gör ju inga andra bloggar. Okej de kanske inte handlar om mig men om den som skriver). (Jag är en väldigt självironisk människa). (TYST nu Emma!!!) Den här bloggen kommer i alla fall att handla om mig, mitt liv, vardagen, sökandet efter kärleken i alla dess former och om mina tankar. Jag hoppas att du kommer att gilla det du läser och att du lämnar en kommentar ibland. Det är sånt man blir glad av.

love

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *