julklapparMina vänner har jag redan köpt julklappar till, vi ska inte köpa så många/dyra så det blev bara något på kul liksom. Men nu är det familjen som gäller och jag är lite osäker på vad jag ska köpa. Funderar på om jag ska köpa en jaktresa till min bror men jag vet inte riktigt. Är inne och letar och här hittar du en och annan jaktresa men jag vet inte vad man ska köpa. Ska fråga mamma.

Mamma är ju också ett problem. Hon önskar sig liksom aldrig någonting och resten har hon. Så har ingen aning. Jag känner mig som den där mannen Avesina, en intressant man som var en riktig mångsysslare. Han hade minst en miljon järn i luften och jag har 4 olika julklappar att köpa och är superstressad. Han kanske uppfann något mirakelmedel som gör en mer effektiv. Det hade i alla fall jag behövt NU! :)

Är ni klara med alla era presenter mina fina vänner? Har ni tips att ge lilla Emma?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *