Att vara ute och resa är alltid upplyftande. Men de senaste gångerna har hemkomsten alltid varit lika tråkig. Det finns nämligen en rad saker som jag oftast gör fel när jag är utomlands, och det är att jag hela tiden spenderar lite för mycket pengar. När jag är utomlands glömmer jag nämligen bort att jag måste ta ansvar för min ekonomi, och när jag sedan kommer hem så dimper polletten ned.

Nu när jag senaste kom hem från Maldiverna så var jag inte helt överraskande tvungen att ta ett mikrolån för att ha råd med min tillvaro. Det fungerade faktiskt perfekt eftersom jag med det kunde betala hyran och göra rätt för mig. Att inte betala sina räkningar kan nämligen få otroligt negativa konsekvenser och på alla sätt göra så att hamnar på sniskan tillvaron.

Att ta ett mikrolån är dessutom mycket enkelt. Allt som krävs är att du är en svensk medborgare, är över 21 år samt att du inte har några betalningsanmärkningar. Sedan är det bara att låna vilket av deras belopp som du vill. Pengarna förs smidigt över till ditt konto redan samma dag om du till exempel har Nordea som bank.

Nej, nu måste jag förbereda mig inför kvällen. Tacos blir det till middag!

DownloadedFile-185

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *