Det finns verkligen få situationer som jag känner mig lika dum i som när handlar om bilar. Emils bil behövde service förra veckan och jag hängde med för att kolla läget. Det visade sig att det var en del reservdelar som behövdes bytas ut. Emil passade även på att köpa på sig en domkraft för att det tydligen är bra att ha om man får punka. Jag vet inte ens vad en domkraft är för något.. det som sitter på däcket?

Äsch, orkar inte ens fråga länge för jag känner mig så dum. 

ha

Haha, den här bilden fick mig både att känna mig dum och korkad. Haha, jag satt nämligen på jobbet och fick en del konstiga blickar när jag vinklade mitt huvud. Men äsch, egentligen, vem bryr sig? Jag är ingen bilfanatiker, kommer nog aldrig bli. Jag är jag, jag är duktig på det jag är duktig på. Jag får bara se till att ha människor runt mig som kan det jag fallerar på. Emil är ju tydligen en bra kompanjon ut i fall jag får punka någon gång.. ♥︎

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *