Alltså min kompis Patrik är helt värdo. Han har flyttat till Uppsala för typ 1½ år sen för att plugga. Skitkul såklart, han kom in på programmet han verkligen ville och så. Men han är lite deppig där uppe för han känner inte direkt några. Inte för att vi är så långt borta här i Stockholm men det blir ju såklart inte samma sak, man kan inte ses sådär spontant som vi brukade göra.

Nu fyller han i alla fall år här om ett par veckor och han håller på att leta festlokaler i uppsala så att vi kan ha en jättefest där. Det ska faktiskt bli skitkul men han är ju helt hopplös på att arrangera saker. Han har ingen som helst struktur alls överhuvudtaget och han har ingen aning om vart han ska börja. Så jag funderar på om jag ska hjälpa honom. Typ att jag kontaktar dom så får han gå och kolla på lokalerna eller nåt. Vet inte hur det funkar men jag antar att det är så som det funkar!? Eller?

Jag funderar på om jag ska bjuda med Emil. Vi har setts en hel del och jag tycker han är skithärlig att vara med! Finns liksom inget fel på honom alls (tack och lov) och det är verkligen inte vanligt att hitta någon som är så! Så jag tänkte eventuellt då fråga om han vill följa med. Då får han officiellt träffa alla mina vänner typ! Gaahhh så himla coolt! Hoppas han vill bara, skulle skämmas ihjäl om han ba: ”Eehhh Emma, vad fan tror du?” liksom.

nervous

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *